Selecteer een pagina

Locaties Luxemburg

Bekijk op kaart

Auberge Rustique

In het hart van “Klein Zwitserland” ligt op 300 meter van het kasteel van Beaufort de thuisbasis van Uw vakantie in Luxemburg, “Auberge Rustique”.

Bekijk details

Aangepast aan de eisen en wensen van deze tijd, is het gebouw al meer dan 200 jaar in gebruik als herberg. Het is de plaats waar in de vorige eeuw de paarden van de postkoets gewisseld werden en waar de reizigers een warm onderkomen voor de nacht vonden.

Onze Auberge heeft 8 rookvrije kamers. Beneden een restaurant, waar U ook uitstekend à la carte kunt eten. Op de eerste en tweede etage bevinden zich de kamers. Deze beschikken allen over volgende faciliteiten:

  • Douche en WC
  • Gratis WiFi
  • Flatscreen-tv
  • Telefoon

Aan rust en ontspanning geen gebrek. Vanuit de herberg kunt U verschillende wandelingen maken door de prachtige natuur. U wandelt langs beekjes en rotsformaties. U doorkruist beukenbossen en loopt langs groene weilanden.

Lees Meer

Bekijk op kaart

Vakantiebungalow “Black Pearl”

In het hart van Klein Zwitserland ligt het idyllische plaatsje Beaufort. Temidden van bossen, heuvels en kleine landelijke dorpjes bevindt u zich in een andere wereld.

Bekijk details

Want wat is er heerlijker dan te ontspannen door middel van verschillende wandelingen te maken door een prachtige natuur. U doorkruist bossen, komt langs bizarre rotsformaties en stopt van tijd tot tijd in een klein etablissement om de inwendige mens te versterken. Heeft wandelen niet uw voorkeur, dan neemt u de mountainbike of plant u een route met de auto.

Bent u toe aan een dagje shoppen dan ligt de stad Luxemburg, Trier in Duitsland of het winkelcentrum “La Belle Etoile”op 45 minuten rijden van Beaufort. Maar ook de kleinere plaatsen zoals Vianden, Diekirch en Echternach zijn zeer een bezoekje waard. Vergeet hierbij zeker niet om de plaatselijke kerken eens te bezoeken.

Zoals u ziet is alles mogelijk en dat op 2 uurtjes rijden vanaf Maastricht!

Lees Meer

Bekijk op kaart

Camping Um Bierg

Dichtbij de grens van België / Luxemburg in het idyllisch glooiende natuurpark van de Boven-Sûre van Luxemburg vindt u camping Um Bierg.

Bekijk details

Werkelijk schitterend gelegen op een hoogte van 500 meter met een wijds uitzicht over de omgeving.

Onze familie camping ligt niet aan het water, is rustig gelegen en vooral geschikt voor rustzoekers en gezinnen met kinderen. Camping Um Bierg is een vakantieplekje waar u en uw kinderen zich direkt thuis zullen voelen.

Hier in dit Luxemburgse landschap vindt u alle kenmerken die zo karakteristiek zijn voor dit gebied; bonte akkers en weide met fraaie vergezichten en vooral veel natuur, fraaie natuur waar u urenlang kunt wandelen.

Lees Meer

Bekijk op kaart

B&B White Pearl

B&B White Pearl is gelegen in het Mullerthal in de plaats Christnach. Deze regio is ook bekend als “Klein Zwitserland”. Tevens is dit ± 3 km gelegen van route 2 en 3 van de prachtige Mullerthal trail.

Bekijk details

B&B White Pearl is het ideale adres voor wandelaars, fietsers/mountainbikers en liefhebbers voor Golf.
Christnach ligt ongeveer 25 min. rijden van de oude vestingstad Luxemburg en 40 min. rijden van de oude Romeinse stad Trier in Duitsland.

Lees Meer